Welkom op de pagina van groep 3/4

In onze groep werken wij methodisch, thematisch en ontdekkend.

Iedereen heeft een eigen talent en ieder kind leert en groeit op zijn/haar eigen manier.

Wij besteden in groep 3/4 veel aandacht aan het coöperatief leren. De kinderen zijn op verschillende manieren met hun taak bezig. Dit kan door middel van werken in groepjes, met zijn tweeën, in circuitvorm etc.

Samen leren is belangrijk binnen de groep en binnen de Fuut.

Ook de materialen waarmee de kinderen werken variëren. Kinderen werken niet alleen op papier, maar ook met reken-, taal-, schrijf- en beweegspelletjes en materialen. De computer/ Chromebook wordt ook regelmatig ingezet als oefen en verrijkingsmiddel.

Voor taal, rekenen en schrijven gebruiken wij een methode als rode draad. De leerstof wordt aangepast aan de behoefte en belangstelling van de groep of individuele leerlingen.

De leerkracht en/of de kinderen kunnen eigen invulling bepalen.

Tweemaal in de week gymmen de kinderen onder leiding van een vakleerkracht en 1x in de week gaan de kinderen naar zwemles.

Groep 3/4 geeft 2x in het jaar een toneelvoorstelling. De hele school komt dan kijken, maar ook ouders, opa’s en oma’s zijn van harte welkom.

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij ons in de klas.

juf Laura en juf Rianne

BERICHTEN

22 nov 2017 - Sinterklaas

Woensdag 22 november 2017

Groep 3/4 is druk bezig met Sinterklaas. Wij volgen met spanning het nieuws op het Sinterklaasjournaal. Hebben zelfs ook 3 pakjes gevonden en afgelopen vrijdag in onze schoen gedaan. Maandag zat er een cadeautje in onze schoen en ook het boek van Sinterklaas, maar hij is leeg?!

Het overblijflokaal naast onze klas hebben we omgetoverd naar een Sinterklaasklas. Kinderen kunnen daar verschillende activiteiten doen in het Sinterklaas thema.