Kleutergroep

Welkom in de kleutergroep!

In onze kleuterklas werken wij thematisch en ontdekkend. Hiermee prikkelen wij de kinderen om zelf te leren door middel van ontdekken.

Wij halen de natuur in de klas, maar ook onderwerpen/thema's die vanuit de kinderen komen.

De kinderen werken aan hun eigen doelen en talenten, die zij zelf mogen aangeven.

Ze werken een periode aan een doel, waarna zij hun doel en/of talent mogen presenteren.

Het hele jaar door staat het rollenspel en de sociale-emotionele ontwikkeling centraal. Wij geven twee keer per jaar een toneelvoorstelling voor de onderbouw en natuurlijk zijn alle ouders, familie en oppas dan van harte welkom om te komen kijken.

Tevens bent u van harte welkom om een kijkje te nemen bij ons in de klas. Maak hiervoor even een afspraak.

Heeft u ons filmpje al bekeken op de welkomstpagina?