Muziekschool Waterland

Een docent van de Muziekschool Waterland geeft de muzieklessen op school. Op maandag krijgen de leerlingen van groep 5 instrumentale muzieklessen van verschillende docenten van de muziekschool Waterland. Er kan gekozen worden uit verschillende instrumenten. Tijdens de eerste les maken ze kennis met de verschillende instrumenten, waar zij vervolgens een keuze uit maken.
Een aantal keer per jaar is er een uitvoering voor de ouders en andere belangstellenden.
De instrumenten worden door de leerlingen mee naar huis genomen om ook thuis te kunnen oefenen.
Alle muzieklessen zijn gratis; zij worden gesubsidieerd door de gemeente Waterland.

Leerlingen aan het woord

"Het is niet alleen maar werken, maar we krijgen ook leuke opdrachten."

"We hebben veel aardige juffen en meesters waar je altijd terecht kunt. We gaan goed met elkaar om. Er worden geen kinderen gepest op deze school."