Muziekschool Waterland

Een docent van de Muziekschool Waterland geeft de muzieklessen op school. Op dinsdag krijgen de leerlingen van groep 5 instrumentale muzieklessen van verschillende docenten van de muziekschool Waterland. Er kan gekozen worden uit verschillende instrumenten. Tijdens de eerste les maken ze kennis met de verschillende instrumenten, waar zij vervolgens een keuze uit maken.
Een aantal keer per jaar is er een uitvoering voor de ouders en andere belangstellenden.
De instrumenten worden door de leerlingen mee naar huis genomen om ook thuis te kunnen oefenen.
Alle muzieklessen zijn gratis; zij worden gesubsidieerd door de gemeente Waterland.

Leerkrachten aan het woord

"Alles is in ontwikkeling omdat we een nieuw team vormen."

"Wij zijn nog veel dingen aan het opzetten, om alles op de rit te krijgen zoals wij het graag willen zien! We hebben een frisse blik en zorgen samen voor een positieve sfeer."