Muziekschool Waterland

Een docent van de Muziekschool Waterland geeft de muzieklessen op school. Op maandag krijgen de leerlingen van groep 5 instrumentale muzieklessen van verschillende docenten van de muziekschool Waterland. Er kan gekozen worden uit verschillende instrumenten. Tijdens de eerste les maken ze kennis met de verschillende instrumenten, waar zij vervolgens een keuze uit maken.
Een aantal keer per jaar is er een uitvoering voor de ouders en andere belangstellenden.
De instrumenten worden door de leerlingen mee naar huis genomen om ook thuis te kunnen oefenen.
Alle muzieklessen zijn gratis; zij worden gesubsidieerd door de gemeente Waterland.

Ouders aan het woord

"De medewerkers vormen een gezellig en enthousiast team. "

" Zij zetten met volop in op de ontwikkeling van de school en de kinderen. Er is veel aandacht voor projecten, samenwerking, toneel en creatieve vakken."