Ons team

Basisschool De Fuut heeft een enthousiast team, dat bestaat uit een directeur, leerkrachten, onderwijsassistent, een intern begeleider, vakleerkrachten voor bewegingsonderwijs en muzikale vorming, een administratief medewerkster en een conciërge.

De directeur is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op school. De leerkrachten hebben naast hun groepstaken ook andere taken binnen de school. Zij hebben bijvoorbeeld zitting in de medezeggenschapsraad, coördineren het taal- of rekenonderwijs of zijn verantwoordelijk voor ICT en nemen deel aan diverse overlegstructuren. De extra taken voor het personeel zijn vastgelegd in het taakbeleid dat jaarlijks wordt vastgesteld.

Naast de groepsleerkrachten zijn er vakleerkrachten voor muziek en gym voor de kinderen van de groepen 1 t/m 8.

De intern begeleider heeft als taak de ondersteuning voor de leerlingen te coördineren en leerkrachten te begeleiden. Voor de ondersteunende taken is er een administratrice en een conciërge. De directeur geeft leiding aan het geheel.

Ouders aan het woord

"Er is veel klasoverstijgende samenwerking met uitdagende en originele thema's."

"Kinderen worden erg betrokken bij hun eigen leerdoelen en voortgang. De school neemt het serieus als kinderen een probleem met een vak hebben en de lieve juffen bieden dan goede ondersteuning."