Kom zelf bij ons kijken

Vraag hier een rondleiding aan
Wordt uw kind bijna 4 jaar? Of bent u op zoek naar een nieuwe school voor uw kind? Wat een spannende tijd! De keuze voor een basisschool maakt u niet zomaar. Uw kind bezoekt straks immers meerdere jaren deze school. De sfeer, de inhoud van het onderwijs, uw indruk van de school als geheel: het is allemaal belangrijk. We nodigen u daarom ook graag uit voor een rondleiding. Dan laten we u de school in werking zien; een betere kans om de sfeer te proeven is er niet! Daarnaast kunnen we u meer vertellen over onze visie en we horen graag wat ú belangrijk vindt.

Rondleiding aanvragen

* Verplichte velden

Wilt u uw bezoek voorbereiden?
We hebben voor u een aantal voordelen van De Fuut op een rijtje gezet. Ook kunt u de foto-impressie van onze school bekijken, zodat u al een beeld krijgt van onze school. Of bekijk eens ons informatieboekje en jaarkalender.

Leerlingen aan het woord

"Het is niet alleen maar werken, maar we krijgen ook leuke opdrachten."

"We hebben veel aardige juffen en meesters waar je altijd terecht kunt. We gaan goed met elkaar om. Er worden geen kinderen gepest op deze school."