Oudercommunicatie

Ouders op de Fuut worden geïnformeerd door middels ouder-kindgesprekken, rapporten, informatie via de nieuwsbrief en Ouderportaal.

Aan het begin van het schooljaar vinden de start ouder/kindgesprekken plaats. Tijdens deze
gesprekken wordt besproken wat uw kind nodig heeft om zich zo goed mogelijk te kunnen
ontwikkelen. Ook kunnen er direct afspraken gemaakt worden over het verloop van de vervolggesprekken. Na de gesprekken wordt er een inloopweek gehouden.

Gedurende de inloopweek kunt u elke ochtend tot 9 uur inlopen om het onderwijs in de groep van uw kind te beleven. Uw kind kan u dan ook één en ander over het reilen en zeilen in de groep vertellen.

Na het rapport in februari/maart vinden er weer ouder/kind gesprekken plaats. Groep 7 heeft dan tevens zijn voorlopige adviesgesprekken. In dit gesprek wordt de ontwikkeling van uw kind besproken en samen met u en uw kind, doelen gesteld. Aan het eind van het schooljaar vinden de gesprekken op uitnodiging plaats. De definitieve adviesgesprekken van groep 8 vinden in januari/februari plaats.

Leerlingen aan het woord

"Het is niet alleen maar werken, maar we krijgen ook leuke opdrachten."

"We hebben veel aardige juffen en meesters waar je altijd terecht kunt. We gaan goed met elkaar om. Er worden geen kinderen gepest op deze school."